Overhemden in kleur voor een beter humeur

21 december 2018 Uit Door Lizzy

Kleuren doen echt iets voor mensen en dat is een bewezen feit. Bij Camel Active overhemden hebben we natuurlijk witte, blauwe en grijze overhemden die ook nog eens perfect van pasvorm zijn en mooi staan. Maar doen deze “kleuren” ook iets voor jou? Kijk ook eens verder dan deze altijd gedragen kleuren.

Elk seizoen heeft een andere kleur. Het voorjaar staat voor zachte kleuren zoals zacht groen, de zomer staat voor heldere kleuren zoals fel geel of oranje, de herfst voor een schakering aan rood ofwel de kleuren van de bladeren van de bomen die verkleuren en de winter staat voor wit (sneeuw) of donker (de aarde). Ook zien we elk jaar in de mode weer nieuwe trends die vaak aansluiten bij deze seizoenen.

De Camel Active overhemden hebben iets unieks. Door het gebruik van donkere en lichte materialen dooreen en door de verschillende weef methodes zien de Camel Active overhemden er anders uit. De Camel Active overhemden zijn er in de modernste ontwerpen en voorzien van mooie accenten in een breed kleurenscala die passen bij het seizoen of bij de persoon.

Wat doet een kleur

Natuurlijk kunnen wij niet aangeven wat een kleur voor jou doet. Je moet zelf ervaren wat een kleur kan betekenen voor jou.
Daarom het advies; Probeer het gewoon eens! Kijk eens bij Camel actieve overhemden en ervaar de verscheidenheid aan kleuren. kies een kleur die je aanstaat en probeer het uit!

Ken je het gezegde; “Als je haar maar goed zit” of “kleren maken de man”
Dat geld eigenlijk ook voor een kleur. Wanneer je niet lekker in je vel zit of een beetje “down” bent, draag je vaak grijs of blauw. Maar wanneer je een veelkleurig overhemd aantrekt dan voel je je al snel opgewekter. Het maakt dan ook niet uit welke kleur je draagt als je maar kleur draagt.

  • Rood
    Van de kleur rood wordt gezegd dat je je beter kunt concentreren en dat je er een beter humeur van krijgt.
  • Geel
    De kleur geel staat voor intelligent, zonnig, vrolijkheid en geluk.
  • Blauw
    Van de kleur blauw wordt je rustig.