Tips om online make-up en beauty items te bestellen.

Tips om online make-up en beauty items te bestellen.

19 mei 2020 Uit Door 4Body

Het zijn rare tijden, we weten niet hoelang de 1,5 meter samenleving nog gaat duren, we moeten zoveel mogelijk drukke plekken vermijden om te voorkomen dat het virus zich verspreid en we werken massaal thuis. Hierdoor doet zo’n beetje heel Nederland online boodschappen en hebben e-commerce platformen het drukker dan ooit.

Online boodschappen doen en laten bezorgen gaat nog prima. Je bent tenslotte erg bekend met de meeste producten. Maar voor een ieder zichzelf respecterende vrouw die behoefte heeft aan af en toe een nieuwe lippenstift, of een lekker luchtje is dit een ander verhaal.

Online beauty items bestellen.

Verzorgingsproducten zoals make-up en crèmes kun je net zo makkelijk online bestellen zoals ieder ander product. Echter hebben wij dames vaak behoefte om eens lekker te snuffelen, en kijken naar verschillende producten om ze al dan niet eerst even te testen voor we overgaan tot een koop. Helaas is ook dit ‘tijdelijk’ niet meer te doen. Winkelen doen we minder en testers mogen niet meer gebruikt worden. Hoe doe je dat nu, en waar bestel jij je nieuwe lippenstift of andere beauty producten?

Om je op weg te helpen met het online winkelen naar beauty. Hebben we een aantal tips voor je hoe je nog steeds het beste kunt maken van online shoppen naar beauty items.

Lees reviews en ervaringen.

Naast het advies van vriendinnen die je weer over de zoveelste nieuwe must-have vertellen. Kun je voordat je een product besteld ook eerst de vele reviews en ervaringen van andere die het al hebben geprobeerd lezen. Deze reviews vind je overal en nergens, je kunt door simpelweg je productnaam + review erachter te zetten in Google een opdracht geven en tussen de resultaten de review websites en of blogs lezen. 

Zo kun je op een leuke manier erachter komen of een product echt is wat het zegt dat het is. Juist door het lezen van echte ervaringen van mensen kom je achter de voor en nadelen van een in dit geval beautyproduct.

Meld je aan op forums en praat mee.

Nu we toch veel thuis zijn en thuis werken. Kun je net zo goed een paar beauty forums mee pakken. Meld je aan, creëren een alter ego (of gebruik je echte naam, wat jij wilt) en discussieer mee over van alles en beauty op verschillende beauty fora. Ook op deze beauty fora worden veel producten en diensten besproken. Daarnaast worden er veel tips gegeven, tutorials en kun je eenvoudig zelf een oproep doen waarin je vraagt naar de mening en of ervaringen van anderen.

Het verschil met het lezen van beauty reviews op beauty forums is dat je snel in aanraking komt met mensen die weer andere producten aanbevelen. Zo kun je gezellig praten over alles en beauty en zo af en toe nieuwe verzorgingsproducten proberen.

Neem een beauty abonnement.

Dit is misschien wel de leukste tip die ik je kan geven. een beauty abonnement is een leuke manier om nieuwe producten te ontvangen voor een schappelijke prijs. Let op ik heb het hier niet over eenvoudige producten waar je een abonnement op neemt die dan volgens een verzendfrequentie bij je thuis komen. Ik bedoel hier de bekende beauty abonnementen en de vorm van een beautybox. Voor een indruk hiervan kun je op www.beautybox-vergelijken.nl kijken dan zie je direct wat ik hiermee bedoel.

Wat hier leuk aan is, is het verrassingselement van elke maand een box vol leuke items ontvangen waarvan je nog niet weet wat er in zit en dit tegen een zeer lage prijs. Er zitten bij zowel Styletone, Lookfantastic, Bluxbox of Goodiebox altijd verzorgingsproducten van hoge kwaliteit in. Neem bijvoorbeeld de DutBle box dan kun je ook regelmatig accessoires in je box vinden zoals juwelen, scrunchies of andere tools die met beauty te maken hebben.

Bij een dergelijk abonnement krijg je producten thuisbezorgd met een waarde die veel hoger ligt dan dat wat jij ervoor hebt betaald. Soms wel 80% hoger en daarmee ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Ik ben al jaren fan van deze beautyboxen en heb ze allemaal al getest. Misschien dat ik binnenkort wel een lijstje met mijn top 5 voor je maak op ons blog.