Vereenvoudig je leven met een van deze maaltijd menu’s

Vereenvoudig je leven met een van deze maaltijd menu’s

19 mei 2020 Uit Door 4Body

Maaltijd menu’s, maaltijdpakketten, foodboxen en maaltijdboxen. Noem ze hoe je ze noemen wilt, ze zijn sinds 2015 niet meer weg te denken uit onze samenleving en doen een hoop goed. Een van de dingen die je heel goed kunt met een maaltijdbox is je leven vereenvoudigen. Juist ja alles wordt makkelijker, simpeler en daardoor ook leuker. Hoe dat werkt lees je hier.

Voor we beginnen met je de ouderwetse kant en klaar maaltijden niet vergelijken met deze nieuwe vorm van maaltijdpakketten. Hoewel de diepvries menu’s al jaren bestaan is een maaltijdpakket iets van de laatste jaren en totaal niet vergelijkbaar met de ingevroren voeding.

Maaltijdpakketten en boxen anno 2020.

Sinds 2015 zijn maaltijdboxen erg populair en hebben bedrijven zoals HelloFresh, Marley Spoon en bijvoorbeeld Albert Heijn met hun Allerhande box deze menu’s goed op de kaart gezet. Vooral het gemak en de gezonde eetstijl elementen zijn verantwoordelijke voor het succes van de maaltijdbox. Kijk op www.maaltijdbox.nu voor meer informatie over maaltijdboxen en maaltijd menu’s.

Met de komst van de eerste soorten van onder andere de hierboven vermelde HelloFresh en Marley Spoon. Zagen ook andere bedrijven al snel een gat in de markt en speeld bijvoorbeeld in op de niches in de maaltijpakketten markt. Zo kwamen er bedrijven die alleen biologische menu’s verkochten, of een zogenaamde halalbox voor mensen met een islamitische achtergrond en zelfs maaltijdpakketten voor mensen met speciale diëten of allergieën. 

Ook fruitboxen, snackboxen en varianten werden populair.

Ook fruitboxen, en snackboxen begonnen via deze abonnementsstructuur te werken en werden al snel populair. Niet lang hierna begonnen ook de bekendere supermarkten met hun eigen variant van maaltijdboxen te spelen zowel in België als in Nederland lanceerden meerdere ketens hun maaltijdbox. Daarnaast zag je ineens de steeds vaker maaltijdpakketten in de schappen van de super liggen. Deze pakketten waren duidelijk geïnspireerd door de komst van de maaltijdboxen en dienen het gemeenschappelijk belang van gezonder eten en makkelijker koken. Je hoeft tenslotte niets extra’s meer te kopen want alles wat je nodig hebt zit in het pakket.

Waarom een maaltijd menu?

Het is erg simpel, je hoeft niet lang na te denken over wat je gaat eten. Je kiest een of meerdere van te van te voren bedachte gerechten die elke week weer anders zijn. alle ingrediënten krijg je thuisbezorgd of koop je in een maaltijdpakket. Het enige wat je hoeft te doen is het pakket uit te pakken, en volgens de bijgevoegde instructies te gaan koken.

Door deze maaltijd menu’s en pakketten te gebruiken eet je niet alleen gezonder, je houdt meer tijd over, je leert nieuwe gerechten kennen en koken. En wordt geïnspireerd om nieuwe ingrediënten te proberen. Enkele van de beste maaltijdpakketten vind je op eerder vermelde website. En dat zijn de pakketten van onder andere: Ekomenu, Foodbag, Versch, Vegan Box voor een vegetarische of veganistische lifestyle, HelloFresh, Allerhande Box, Marley Spoon, Click & Go, 15gram Foodbox en nog meer. Doe er zelf je voordeel mee, probeer het een keer uit, bestel een box en laat ons weten wat jij ervan vindt.